Υποκριτικός ντόρος για τον ΔΟΛ

Τα κροκοδείλια δάκρυα για το πιθανολογούμενο κλείσιμο του ΔΟΛ φτάνουν για να γεμίσουν πισίνα, την ίδια ώρα που τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει αμέτρητες επιχειρήσεις, κάποιες με εξίσου μεγάλη ιστορία και περνάνε σχεδόν απαρατήρητες.

Όλοι αυτοί οι απολυμένοι δεν έχουν την ίδια ανάγκη να διατηρήσουν την εργασία τους φαίνεται. Μόνο οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ. Οι άλλοι ανήκουν στις απαραίτητες θυσίες.

Η ουσία χάνεται για απειροστή φορά στον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης. Άνθρωποι χιλιοδιαπλεκόμενοι με μεγάλη συμβολή στην σημερινή παρακμή εδώ και δεκαετίες (αυτό ονομάζεται ιστορικός δημοσιογραφικός οργανισμός), βρίσκονται ξαφνικά εκτεθειμένοι με χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Και ενώ τα χρέη αυτά δεν είναι καινούρια, δρομολογείται μέσω υπόγειων συμφωνιών η εφαρμογή των νόμων που γι’ αυτούς δεν εφαρμόστηκαν ποτέ.

Γνωρίζουμε οτι όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν αντίστοιχα χρέη σε όλες τις τράπεζες (βλέπε εδώ). Γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και σε αυτά?

Κανονικά η καρατόμηση τέτοιων ανθρώπων θα ήταν θετικό γεγονός, αν δεν ξέραμε καλύτερα. Αν δηλαδή δεν ξέραμε οτι απλώς τα ηνία της παραπληροφόρησης και της εξάρτησης από τα νέα κατεστημένα θα περάσουν σε κάποιους άλλους πιο φρέσκους.

Ο κόσμος θεωρεί οτι η Κρατική Τηλεόραση δεν είναι αντικειμενική γιατί μεροληπτεί υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης. Φυσικά αυτό ισχύει. Αυτό που ισχύει επίσης είναι οτι τα Ιδιωτικά ΜΜΕ επίσης δεν είναι αντικειμενικά, διότι μεροληπτούν αναλόγως με τα πολυδαίδαλα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους.

Ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν τους καίγεται καρφάκι για τις ζωές των απλήρωτων επί μήνες εργαζομένων τους.

Evolution Path

 

0 comments

Leave a Reply