Πολιτική Έρημος

Μετά την παταγώδη αποτυχία και της υποτιθέμενα αριστερής κυβέρνησης, είναι άξιο θαυμασμού και δέους το πώς μπορεί να υφίσταται ακόμη σημαντική μερίδα του κόσμου που να κινείται με τη λογική οτι μέσα από τις υπάρχουσες ξεπεσμένες πολιτικές δομές μπορεί να προέλθει κάποια θετική αλλαγή.
 
Εξίσου άξιο προβληματισμού αποτελεί το γεγονός πως ορισμένοι μιλούν λες και η πολιτική ιστορία ξεκινά το Γενάρη του 2015. Και σα να μην έφτανε αυτό, αλλά εγκωμιάζουν τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως ακολουθούσαν τις κατάλληλες πολιτικές και ήρθε η αριστερά να καταστρέψει τη χώρα. Και βλέπει κανείς ξεκάθαρα οτι οι σχετικές τοποθετήσεις δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα χαμηλού μορφωτικού ή νοητικού επιπέδου, αλλά είναι ενίοτε απόρροια συνδυασμού και άλλων παραγόντων όπως η συνολικότερη παιδεία, οι πεποιθήσεις με τις οποίες μεγαλώνουν τα άτομα (και είναι πανίσχυρες μέσω συναισθηματικής ευόδωσης) και το χαρακτηρολογικό υπόβαθρο.
 
Εντέλει φάνηκε οτι η αριστερά ήταν ένα μασκαρεμένο κατασκεύασμα που χρησιμοποιήθηκε προς συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής σε όλους τελικά τους τομείς, παραμύθιαζοντας ένα λαό που διψούσε για κοινωνική βελτίωση.
Εκείνο που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό όμως είναι οτι για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, η αριστερά ήταν μια επιλογή απελπισίας του τύπου “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται” και όχι λόγω αντικειμενικής προσμονής για δραστικές αλλαγές. Έτσι λοιπόν αυτοί που σχίζουν τα ιμάτιά τους για το πόσο χάλια είναι η κυβέρνηση του σύριζα (και είναι ομολογουμένως χάλια πέραν κάθε προσδοκίας) θα πρέπει να υποστηρίξουν με επιχειρήματα και όχι με κραυγές και λοιπές φανφάρες γιατί η επιλογή ΝΔ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι καλύτερη.
Το μόνο που μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή είναι οτι έχει σίγουρα πλεονέκτημα στη σοβαροφάνεια!
Evolution Path

0 comments

Leave a Reply